۰
۰
۰
۱۴/۷
دفاتر و ادارات مرکزی
۱
۰
۱
۰
۰
۳۴/۴
جمع
۷۸۱۲
۷۳۷۲
۱۸۱
۲۴۴
۱۵
۱۴/۶
منبع: نتایج تفضیلی سرشماری عمومی کار گاهی استان گیلان ۱۳۹۰، سازمان مدیریت و برنامه ریزی گیلان
۳ ـ ۳ ـ ۱ ـ ۲ ـ تولیدات صنعتی
مهمترین تولیدات صنعتی شهرستان لنگرود عبارتند از:
انواع قطعات و اجزاء الکترونیکی، اجزاء و قطعات موتورهای احتراق داخلی، الیاف پلی آمید( نایلون ها )، انواع تریلر کشاورزی، انواع جعبه مقوایی، انواع جوراب، انواع دستگاه آمپلی فایر، انواع کارتن تبدیلی، انواع کیسه و پاکت پلاستیکی، انواع ماشین آلات برای عمل آوری مواد غذایی، انواع محصولات فایبر گلاس، نئوپان، چوب بری، بلوک دیواری، بلوک سقفی، پله سیمانی، تخته لمبه، تراشکاری، تیرچه زیگزاگ سیمانی، چای خشک بسته بندی شده، خوراک آماده دام، درب چوبی پرسی، درب و پنجره پیش ساخته آلمینیومی، دستمال کاغذی جیبی، دفترچه تحریر، روکش شکلات، ریخته گری فلزات رنگین( بجز آلمینیوم)، سایر محصولات فلزی، سایر متنوعات پوشاک، سوسی و کالباس، شکلات، ظروف آلمینیومی، فریز صندوقی (خانگی)، قاب چراغهای روشنایی، قطعات ادوات کشاورزی، قطعات موتور سیکلت، کابل مسی بدون روکش، کارتن بسته بندی، کفپوش سیمانی، موزائیک، کلوچه، لوتزم خانگی و آشپزخانه چوبی، لوله آزبست، لوله بتنی مسلح و ماشین آلات برداشت محصول.
۳ ـ ۳ ـ ۱ ـ ۳ ـ معدن
این شهرستان دارای اندیسهای معدن تیتانیوم در چمخاله و باریم، سلیس و تیتان در کومله و مریدان است. معدن شن و ماسه به ظرفیت روزانه ۵۸۰۰ متر مکعب از رودخانه شلمان رود برداشت و استفاده می شود. سایر معادن عبارتند از:
۱ ـ سنگ لاشه لیلا کوه در ۴ کیلومتری غرب لنگرود به تولید سنگ آذرینی ( گرانیت ) با ذخیره ۱,۰۰۰,۰۰۰ تن.
۲ ـ حاجی سرای کومله معادن مصالح ساختمانی با ذخیره ۱,۲۰۰,۰۰۰ تن.
۳ ـ معدن سنگ لاشه رسوبی ( سیت و ستون ) در کولاک محله واقع در ۲ کیلومتری بخش کومله.
۳ ـ ۳ ـ ۱ ـ ۴ ـ ناحیه صنعتی اطاقور
این ناحیه در سال ۱۳۷۷ در زمینی به مساحت ۶/۱۶ هکتار پیش بینی و عملیات اجرائی آن آغاز شد در حال حاضر ۴۷ واحد صنعتی در این شهرک دارای زمین اختصاصی است. این شهرک در جوار کمربندی لاهیجان ـ لنگرود واقع شده و فاصله آن تا تهران ۳۶۵، تا بندر انزلی ۸۰، تا رشت و فرودگاه ۴۰، و تا نزدیک ترین راه آهن ۱۹۵ کیلومتر است.عملیات احداث بنا و شبکه های معابر، آب، برق، فاضلاب و گاز از سال ۱۳۸۲ آغاز گردیده است. از کل مساحت شهرک ۷/۱۲ هکتار آن به بخش صنایع اختصاص دارد.در حال حاضر صنایع موجود در این شهرک عبارتند از:
صنایع فلزی ۱۱ واحد، صنایع غذائی و شیمیایی هر کدام ۹ واحد و سایر صنایع عبارتند از صنایع نساجی، برق و الکترونیک، صنایع سلولزی و کانی غیر فلزی.
۳ ـ ۳ ـ ۱ ـ ۵ ـ شهرک صنعتی لنگرود
این شهرک در ۴ کیلومتری لنگرود در نالکیاشهر واقع شده است و ۲۰ هکتار مساحت دارد. هنوز امکانات زیر بنایی آن تکمیل نشده و فاقد برق، تلفن، شبکه گاز، جمع آوری فاضلاب، تصفیه خانه فاضلاب می باشد و فقط تعداد انگشت شماری کارگاه در آن مستقر می باشد.
۳ ـ۳ ـ ۲ ـ صنایع روستایی
در شهرستان لنگرود جمعاً ۵۸۴ کارگاه صنایع روستایی مشغول به فعالیت می باشند که از این تعداد کارگاه جمعاً ۱۰۱۹ نفر مشغول به کار می باشند. یاد آوری می شود که از تعداد کارکنان شاغل در بخش فرش و قالی دستباف که ۲۵۰ کارگاه را شامل می شود، آماری به دست نیامده است.
جدول شماره (۲۲ ـ ۳ ) صنایع روستایی
شرح
تعداد کارگاه
تعداد شاغلین
فرش و قالی ( دستباف )
۲۵۰
ـ