دستیابی
در دسترسبودن، امكان دسترسي سريع و آسان
778/0
سازگاری
هماهنگي، ثبات و استحكام در ارائه خدمت
86/0
انعطافپذیری
توانايي تطبيق با تغييرات نيازها
783/0
دوستی
برقراري روابط صميمانه و داشتن تصوير مثبت
895/0
سرعت عمل
عكسالعمل سريع براي تصميمگيري، پاسخ به درخواستها و …
867/0
زمان انجام تعهد توافقشده
زمان بين صدور سفارش تا دريافت آن
758/0
همانطور که در جدول 3-4 مشاهده می شود آلفای کرونباخ در تمامی متغیرهای شکاف معکوس بیش از 7/0 میباشد پس پرسشنامه از پایایی بالایی برخوردار است.
3-8- ابزار تجزیه و تحلیل
از آمار استنباطی برای بررسی فرضیه های تحقیق استفاده شده است. برای آزمون فرضیه های تحقیق از ابزارهای آماری پارامتریک، آزمون مقایسات زوجی و ابزار ناپارامتریک، ویلکاکسون به منظور یافتن شکافها، آزمون t تک نمونه ای به منظور انتخاب متغیرهای اولیه، از تکنیک آنتروپی شانون، جهت تعیین وزن متغیرهای انتخابی، از آزمون معادلات تفسیری- ساختاری[52] به منظور یافتن روابط میان شکافها و از آزمون کولموگروف- اسمیرنوف[53] به منظور بررسی نرمالبودن توزیع استفاده شده است.
3-8-1- آزمون کولموگروف- اسمیرنوف
برای آزمون نرمالبودن متغیرهای پژوهش، از این آزمون استفاده شده است. یکی از مفروضههای بنیادی آزمونهای پارامتریک، نرمالبودن توزیع متغیر است. البته رعایت این مفروضه الزامی نیست و با بزرگ بودن حجم نمونه و نبود چولگی شدید، میتوان از آن صرفنظر کرد. برای آزمون توزیع متغیرها از آزمون کولموگروف- اسمیرنوف استفاده شده است. در این آزمونها، فرضیه صفر بیانگر"نرمال بودن توزیع” و فرضیه مخالف بیانگر"نرمال نبودن توزیع” است. تصمیم گیری در مورد رد یا پذیرش آزمون با توجه به سطح معناداری محاسبه شده، انجام میگیرد. سطح معناداری محاسبه شده بزرگتراز 05/0 باشد، فرضیه رد نشده و نتیجه گیری می شود که توزیع نرمال است (بایزیدی، 1391: 84).
از این آزمون برای آزمون نرمال بودن داده ها استفاده شده است. تا بتوان از داده های نرمال شده برای آزمونهای پارامتریک t تک نمونه ای و مقایسات زوجی استفاده شود.
3-8-2- آزمون t تک نمونه ای[54]
از این آزمون برای پاسخگویی به قسمت اول سؤال اول پژوهش که انتخاب متغیرهای پژوهش از بین متغیرهای اولیه کیفیت خدمات و همچنین برای مقایسه میانگین مشاهدهشده متغیرهای مورد مطالعه پژوهش با میانگین نظری، استفاده شده است. برای استفاده از آزمون پارامتریک t تک- نمونه ای، نیاز به شرایط و مفروضههایی است که عبارتند از: 1- مقیاس اندازه گیری فاصلهای باشد. 2- متغیر توزیع نرمال داشته باشد. البته با یک نمونه متوسط و بزرگتر میتوان از این مفروضه صرفنظر کرد و نتایج قابل اتکا است. اگر توزیع غیر نرمال باشد، نمونه بزرگتری برای ایجاد نتایج نسبتاً معتبری مورد نیاز است. 3- نمونه تصادفی و نمرات مستقل و ناسازگار باشد (هومن، 1373: 232).
آماره t در اين آزمون داراي درجه آزادي n-1 بوده و به کمک رابطه (3-3) محاسبه مي گردد در اين رابطه: ميانگين نمونه، خطاي معيار بوده که به صورت محاسبه مي شود.
رابطه (3-3)