یافتهها: نتایج نشان داد که بیشترین منبع کسب دانش در زمینه تغذیه و ابعاد آن راهنمایی خانواده میباشد و استفاده از کتابهای درسی، رسانه ها و راهنمایی معلم به ترتیب اولویتهای بعدی دانشآموزان در زمینه تغذیه بودند. کسب دانش در زمینه تغذیه و ابعاد آن از طریق کتب درسی بیشترین میزان استفاده در زمینه سلامت غذایی دارد و بیشترین میزان استفاده کسب دانش از طریق آموزش معلمان در زمینه تغذیه و ابعاد آن در زمینه دستهبندی غذایی میباشد.
نتیجهگیری: با توجه به نقش کمرنگ مدرسه و به ویژه معلم، میتوان با گذاشتن کلاسهای فوق برنامه و یا آموزش تغذیه، دانشآموزان و والدین آنها را در مورد عادتهای غذایی خوب و ارائه انتخابهای غذایی سالم، آگاه نمود.
کلیدواژهها: برنامههای درسی، آگاهی تغذیهای، مدل ویسکانسین، مقطع چهارم ابتدایی
فهرست مطالب
عنوان صفحه
فصل اول: کلیات پژوهش
۱-۱ مقدمه ۲
۱-۲ بیان مسأله ۴
۱-۳ اهمیت و ضرورت پژوهش ۷
۱-۴ اهداف پژوهش ۹
۱-۴-۱ اهداف کلی ۹
۱-۴-۲ اهداف جزئی ۱۰
۱-۵ سؤالات پژوهش ۱۰
۱-۶ تعریف متغیر ۱۱
فصل دوم: مبانی نظری و پیشینه پژوهش
۲-۱ مبانی نظری پژوهش ۱۳
۲-۱-۱ تغذیه ۱۳
۲-۱-۲ هرم غذایی ۱۴
۲-۱-۳ گروههای غذایی ۱۵
۲-۱-۴ الگوهای غذایی ۱۸
۲-۱-۵ الگوهای غذایی غالب در ایران ۱۸
۲-۱-۶ فواید ارزیابی الگوهای غذایی ۲۰
۲-۱-۷ نیازهای تغذیهای در سنین دبستان ۲۲
۲-۱-۸ رفتارهای تغذیهای نامطلوب در کودکان سنین مدرسه ۲۵
۲-۱-۹ آموزش تغذیه ۲۷
۲-۱-۱۰ مفاهیم آموزش تغذیه نوجوانان ۲۹
۲-۱-۱۱ مدل یادگیری تجربی ۳۲
۲-۱-۱۲ سازماندهی معیارها ۳۲
۲-۱-۱۳ معیارهای آکادمیک مدل ویسکانسین برای آموزش تغذیه ۳۳
۲-۱-۱۴ استانداردهای آموزش تغذیه ویسکانسین ۳۸
۲-۱-۱۵ هدف استانداردهای آموزشی تغذیه ویسکانسین ۳۹
۲-۱-۱۶ استفاده از استانداردهای آموزش تغذیه ویسکانسین ۳۹
۲-۱-۱۷ تعریف برنامه آموزشی در ارتباط با استانداردها ۴۰
۲-۱-۱۸ به کارگیری استانداردهای آموزش تغذیه در برنامه آموزشی ۴۰
۲-۱-۱۹ آموزش تغذیه و سیاستهای تندرستی حوزه مدرسه ۴۱
۲-۱-۲۰ آموزش تغذیه خارج از ایام مدرسه ۴۱
۲-۱-۲۱ آموزش تغذیه با کیفیت ۴۲
۲-۱-۲۲ منابع کسب دانش تغذیهای ۴۲
۲-۲ پیشینه پژوهش ۴۳
فصل سوم: روش پژوهش
مقدمه ۴۹
۳-۱ روش پژوهش ۴۹
۳-۲ جامعه آماری ۴۹
۳-۳ نمونه و روش نمونهگیری ۴۹
۳-۴ ابزار گردآوری دادهها ۴۹
۳-۵ روش تجزیه و تحلیل دادهها ۵۰
فصل چهارم: یافتههای پژوهش
۴-۱ مقدمه ۵۲
دانلود مطالب پایان نامه ها با موضوع منابع کسب دانش تغذیهای دانشآموزان پایه چهارم ابتدایی ...