سازمانی با بهره گرفتن از استراتژیهای
منابع انسانی
هدف این پژوهش دستیابی به تاثیر استراتژیهای منابع انسانی درارتقاء عملکرد سازمانی، به بررسی استراتژِیهای منابع انسانی پرداخته و در ادامه شماری از پژوهشهای گذشته که روابط مثبت و مهم بین کارکردهای استراتژیهای منابع انسانی، تعهد کارکنان و عملکرد تجاری سازمانها را کشف نموده اند، به طور اجمالی بررسی نموده است و در نهایت پیشنهاداتی را برای استفاده از استراتژیهای منابع انسانی در جهت ارتقاء عملکردسازمانها بیان می کند.
۱۳۹۱
روشنی اصل و
همکاران
دانشگاه آزاد
واحد علوم
تحقیقات
اردبیل
۴
بررسی تأثیر سرمایه انسانی
بر رقابتپذیر شدن
بانک (مطالعه موردی
بانک کشاورزی استان گلستان)
هدف اصلی این تحقیق بررسی تأثیر عوامل سرمایه
انسانی بر رقابتپذیری مؤسسات مالی است. در
این تحقیق ۱۵۸ پرسشنامه در شعب بانک کشاورزی استان گلستان توزیع شد و بر اساس ۱۰۷ پرسشنامه
جمع آوریشده فرضیهها بر پایه آزمون فرضیه
نسبت (آزمون دوجملهای) و t یک نمونهای
بررسی شد. نتایج نشان داد که سرمایه انسانی
بر راهبردهای رقابتپذیری (کاهش بهای ت
مام شده ارائه خدمات، تمایز خدمات و تمرکز
بر مشتری) در بانک تأثیر دارد.
۱۳۹۰
معصومی
پژوهش های
مدیریت
۵
عوامل مؤثر بر توانمندسازی نیروی انسانی در عملکرد نظام بانکی
نتایج حاصل از این پژوهش نشاندهنده اهمیت به کارگیری ابزارهای بهبود کیفیت و ارتقاء بهره وری و تاثیر آن بر بهبود وضعیت کیفیت فرآیندها و بهبود شاخص های بهره وری می باشد. درنتیجه باید زمینه های لازم برای اجرا و پیاده سازی این تکنیک های نوین با هدف افزایش بهره وری و نهایتاً بهبود مستمر وضعیت کیفی در فضای کارخانجات صنعتی کشور فراهم گردد.
۱۳۸۸
سیدجوادین و همکاران
پژوهش های
مدیریت
۶
مدیریت عملکرد و
رابطه
آن با کیفیت
خدمات درشعب بانک
ملی شهراصفهان
به این نتیجه رسیدند که بین بعد جهتگیری عملی سازمان (استفاده عملی و مؤثر از اطلاعات حاصل از نظام مدیریت عملکرد) و سطح کلی کیفیت خدمات بانکی رابطه مثبت و معنیدار وجود دارد. با مبنا قراردادن اطلاعات عملکرد حاصل از نظام مدیریت عملکرد توسط مدیران در تصمیمگیریها و اجرای اقدامات اصلاحی و همچنین تشویق کارکنان به استفاده واقعی از اطلاعات عملکرد در انجام دادن فعالیتهای روزانه، میتوان کیفیت خدمات کل را بهبود بخشید. بررسی مداوم امور سازمانی و از جمله مقولههای رفتاری سازمان و انجام دادن اصلاحات و تعدیلات لازم بر اساس اطلاعات عملکرد، میتواند سبب بهبود کیفیت رفتار کارکنان با مشتریان سازمان شود. با توجه به اینکه بعد کیفیت خدمات دستگاههای خودپرداز پایینتر از سایر ابعاد کیفیت خدمات در بانک ملی است، افزایش تعداد این دستگاهها و بازرسی مستمر آنها و به روز رسانی دایم آنها به افزایش کیفیت خدمات بانکی و افزایش رضایت مشتری منجر میشود.
۱۳۸۸
مقیمی و حفیظی
فصلنامه دانش
مدیریت
۷
ارزیابی کیفیت خدمات
بانکی و تعیین اولویت
ها وراهکارهای ارتقای