زیست محیطی
۰٫۸۱۰
فرهنگ
۰٫۷۶۹
سلامت
۰٫۷۱۰
تحصیلات
۰٫۸۴۳
کل پرسشنامه
۰٫۸۴۶
جهت بررسی روایی سؤالات پرسشنامه از روش تحلیل عاملی و بارتلت استفاده شد . با توجه به این که مقدار KMO در این ازمون از صفر تا یک متغیر میباشد . در این آزمون که نتایج آن در جدول فوق قابل مشاهده میباشد. با توجه به مناسب بودن میزان KMO پس میتوان نتیجه گرفت که سؤالات پرسشنامه از روایی مناسبی برخوردار است .
۳-۶- روش تجزیه و تحلیل داده ها
پس از جمع آوری پاسخهای آزمودنی ها، نوبت به تجزیه و تحلیل سوالات مربوط به پرسشنامه می رسد. بدین منظور از دو نوع آمار توصیفی و استنباطی به شرح زیر بهره گرفته شده است:
آمار توصیفی:
به منظور تحلیل کیفی اطلاعات هر پرسشنامه از شاخص های پراکندگی از جمله میانگین، مد، میانه، فراوانی، درصد، انحراف معیار و درصد فراوانی استفاده شده است.
آمار استنباطی:
در این پژوهش از آزمون t برای دو نمونه مستقلجهتمقایسهینظراتزنومرد و آزمون فریدمن جهترتبهبندیمولفهها استفاده شده است.
تجزیهوتحلیلدادههابااستفادهازنرمافزار Spss انجامشدهاست.
فصل چهارم
تجزیه و تحلیل داده های تحقیق
۴-۱- مقدمه :
در این فصل دادههای بدست آمده از پرسشنامه های تحقیق با بهره گرفتن از نرمافـزار آماریِ SPSS، تجزیه و تحلیل می شود . ابتدا با بهره گرفتن از روش های آمار توصیفی و با بهره گرفتن از شاخصهای(فراوانی، درصد، نمودار، درصد فراوانی، میانگین، انحراف معیار، میانه و مد) و همچنین با بهره گیری از روش های آمـار استنباطی (آزمون t برای دو نمونه مستقل و آزمون فریدمن)، داده های حاصل از سؤالات پرسشنامه محقق ساخته تحقیق تجزیه و تحلیل و به سؤالات تحقیقاتی پاسخ داده می شود.
۴-۲- اطلاعات جمعیتشناختی تحقیق :
دراین بخش به بررسی اطلاعات توصیفیِ به دست آمده ازپرسشنامههای تحقیق که نشان دهنده ویژگیهای جمعیت شناختی مربوط به نمونه مورد بررسی است پرداخته می شود .
۴-۲-۱- بررسی جنسیت پاسخگویان :
جدول ۴-۱ : توزیع فراوانی پاسخگویان بر اساس جنسیت
جنسیت
فراوانی
درصد
مرد
۱۸۹