نتیجه: مقدار ضریب رگرسیونی میان متغیر اعتماد مشتری و تعهد مشتری ۷۹۱/۰ و سطح معناداری ۰۰۰/۰ است که از ۰۵/۰ کمتر است، بنابراین با توجه به سطح معناداری و مثبت بودن ضریب رگرسیونی نتیجه می
گیریم، فرضیه چهارم پذیرفته می شود و با اطمینان ۹۵ درصد اعتماد مشتری تاثیر مثبت و معناداری بر تعهد مشتری دارد. مقدار عرض از مبدا نیز آزمون شده است، چون سطح معنی داری از ۰۵/۰ کمتر است نتیجه می گیریم که عرض از مبدا مخالف صفر است. مدل رگرسیون خطی ساده میان متغیر مستقل اعتماد مشتری و متغیر وابسته تعهد مشتری عبارت است از:
X40.791 +0.581 Y4=
با بهره گرفتن از این مدل رگرسیونی، هر مقدار مد نظر، از تعهد مشتری را می توان با بهره گرفتن از متغیر اعتماد مشتری پیش بینی کرد. همچنین ضریب تعیین این مدل ۴۱۶/. می باشد یعنی با بهره گرفتن از رابطه رگرسیونی فوق ۶/۴۱ درصد از تغییرات را می توان توجیه کرد. مدل رگرسیونی با بهره گرفتن از جدول تجزیه واریانس که با نرم افزار SPSS به دست آمده است مورد ازمون قرار گرفت که این نتیجه حاصل آمد که ،سطح معناداری ۰۰۰/۰ است و از ۰۵/. کمتر است. بنابراین مدل رگرسیونی ارائه شده در رابطه فوق معنا دار است. لورن و لین (۲۰۰۳) ،نیز در پژوهش خود تحت عنوان مدل وفاداری مشتری بر خدمات الکترونیکی به این نتیجه رسیدند که بین اعتماد مشتری و تعهد مشتری رابطه مثبت و معناداری وجود دارد. آدامسون (۲۰۰۲) نیز در پژوهش خود تحت عنوان بازاریابی رابطه مند: تعهد و اعتماد به عنوان استراتژیی برای بخش های بانکی هنگ کنگ ، به این نتیجه رسید که بین اعتماد مشتری و تعهد مشتری رابطه مثبت و معناداری وجود دارد.
فرضیه پنجم: اعتماد مشتری بر وفاداری مشتری، تأثیر مثبت و معناداری دارد
نتیجه: مقدار ضریب رگرسیونی میان متغیر اعتماد مشتری و وفاداری مشتری ۶۲۰/۰ و سطح معناداری ۰۰۰/۰ است که از ۰۵/۰ کمتر است، بنابراین با توجه به سطح معناداری و مثبت بودن ضریب رگرسیونی نتیجه می گیریم ، فرضیه پنجم پذیرفته می شود و با اطمینان ۹۵ درصد اعتماد مشتری تاثیر مثبت و معناداری بر وفاداری مشتری دارد. مقدار عرض از مبدا نیز آزمون شده است، چون سطح معناداری از ۰۵/۰ کمتر است نتیجه می گیریم که عرض از مبدا مخالف صفر است.
مدل رگرسیون خطی ساده میان متغیر مستقل اعتماد مشتری و متغیر وابسته وفاداری مشتری عبارت است از:
X50.620 +1.349 Y5=
با بهره گرفتن از این مدل رگرسیونی، هر مقدار مد نظر، از وفاداری مشتری را می توان با بهره گرفتن از متغیر اعتماد مشتری پیش بینی کرد. همچنین ضریب تعیین این مدل ۲۵۳/۰ می باشد یعنی با بهره گرفتن از رابطه رگرسیونی فوق ۳/۲۵ درصد از تغییرات را می توان توجیه کرد. مدل رگرسیونی با بهره گرفتن از جدول تجزیه واریانس که
با نرم افزار SPSS به دست آمده است مورد ازمون قرار گرفت که این نتیجه حاصل آمد که ، سطح معناداری ۰۰۰/۰ است و از ۰۵/. کمتر است. بنابراین مدل رگرسیونی ارائه شده در رابطه فوق معنا دار است. ندوبیسی(۲۰۰۷)، در پژوهش خود تحت عنوان بازاریابی رابطه مند و وفاداری مشتریان نیز به این نتیجه رسید که بین اعتماد و وفاداری مشتری رابطه مثبت و معناداری وجود دارد.
فرضیه ششم: ارتباطات بر تعهد مشتری، تأثیر مثبت و معناداری دارد.
نتیجه: مقدار ضریب رگرسیونی میان متغیر ارتباطات و تعهد مشتری ۶۷۰/۰ و سطح معناداری ۰۰۰/۰ است که از ۰۵/۰ کمتر است، بنابراین با توجه به سطح معناداری و مثبت بودن ضریب رگرسیونی نتیجه می گیریم، فرضیه ششم پذیرفته می شود و با اطمینان ۹۵ درصد ارتباطات تاثیر مثبت و معناداری بر تعهد مشتری دارد. مقدار عرض از مبدا نیز آزمون شده است، چون سطح معنی داری از ۰۵/۰ کمتر است نتیجه می گیریم که عرض از مبدا مخالف صفر است.
مدل رگرسیون خطی ساده میان متغیر مستقل ارتباطات و متغیر وابسته تعهد مشتری عبارت است از:
X60.670 +1.248 Y6=
با بهره گرفتن از این مدل رگرسیونی، هر مقدار مد نظر، از تعهد مشتری را می توان با بهره گرفتن از متغیر ارتباطات پیش بینی کرد. همچنین ضریب تعیین این مدل ۳۹۵/. می باشد یعنی با بهره گرفتن از رابطه رگرسیونی فوق۵/۳۹ درصد از تغییرات را می توان توجیه کرد. مدل رگرسیونی با بهره گرفتن از جدول تجزیه واریانس که با نرم افزار SPSS به دست آمده است مورد ازمون قرار گرفت که این نتیجه حاصل آمد که ،سطح معناداری ۰۰۰/۰ است و از ۰۵/. کمتر است. بنابراین مدل رگرسیونی ارائه شده در رابطه فوق معنا دار است. آدامسون (۲۰۰۲) نیز در پژوهش خود تحت عنوان بازاریابی رابطه مند: تعهد و اعتماد به عنوان استراتژیی برای بخش های بانکی هنگ کنگ ، به این نتیجه رسید که بین ارتباطات و تعهد مشتری رابطه مثبت و معناداری وجود دارد.
فرضیه هفتم: ارتباطات بر وفاداری مشتری، تأثیر مثبت و معناداری دارد.
نتیجه: مقدار ضریب رگرسیونی میان متغیر ارتباطات و وفاداری مشتری ۴۷۴/۰ و سطح معنی داری ۰۰۰/۰ است که از ۰۵/۰ کمتر است، بنابراین با توجه به سطح معناداری و مثبت بودن ضریب رگرسیونی نتیجه می-
گیریم ، فرضیه هفتم پذیرفته می شود و با اطمینان ۹۵ درصد ارتباطات تاثیر مثبت و معناداری بر وفاداری مشتری دارد. مقدار عرض از مبدا نیز آزمون شده است، چون سطح معناداری از ۰۵/۰ کمتر است نتیجه می گیریم که عرض از مبدا مخالف صفر است.
مدل رگرسیون خطی ساده میان متغیر مستقل ارتباطات و متغیر وابسته وفاداری مشتری عبارت است از:
X70.474 +2.069 Y7=
با بهره گرفتن از این مدل رگرسیونی، هر مقدار مد نظر، از وفاداری مشتری را می توان با بهره گرفتن از متغیر ارتباطات پیش بینی کرد. همچنین ضریب تعیین این مدل ۱۹۶/. می باشد یعنی با بهره گرفتن از رابطه رگرسیونی فوق۶/۱۹ درصد از تغییرات را می توان توجیه کرد. ،. مدل رگرسیونی با بهره گرفتن از جدول تجزیه واریانس که با نرم افزار SPSS به دست آمده است مورد ازمون قرار گرفت که این نتیجه حاصل آمد که ، سطح معناداری ۰۰۰/۰ است و از ۰۵/. کمتر است. بنابراین مدل رگرسیونی ارائه شده در رابطه فوق معنا دار است. ندوبیسی(۲۰۰۷)، در پژوهش خود تحت عنوان بازاریابی رابطه مند و وفاداری مشتریان نیز به این نتیجه رسید که بین ارتباطات و وفاداری مشتری رابطه مثبت و معناداری وجود دارد.
فرضیه هشتم: رفع تعارض بر تعهد مشتری، تأثیر مثبت و معناداری دارد.
نتیجه: مقدار ضریب رگرسیونی میان متغیر رفع تعارض و تعهد مشتری ۵۷۵/۰ و سطح معنی داری ۰۰۰/۰ است که از ۰۵/۰ کمتر است، بنابراین با توجه به سطح معنی داری و مثبت بودن ضریب رگرسیونی نتیجه می گیریم ،فرضیه هشتم پذیرفته می شود و با اطمینان ۹۵ درصد رفع تعارض تاثیر مثبت و معناداری بر تعهد مشتری دارد. مقدار عرض از مبدا نیز آزمون شده است، چون سطح معنی داری از ۰۵/۰ کمتر است نتیجه می گیریم که عرض از مبدا مخالف صفر است.
مدل رگرسیون خطی ساده میان متغیر مستقل رفع تعارض و متغیر وابسته تعهد مشتری عبارت است از:
X80.475 +2.224 Y8=
با بهره گرفتن از این مدل رگرسیونی، هر مقدار مد نظر، از تعهد مشتری را می توان با بهره گرفتن از متغیر رفع تعارض پیش بینی کرد. همچنین ضریب تعیین این مدل ۳۲۹/. می باشد یعنی با بهره گرفتن از رابطه رگرسیونی فوق ۹/۳۲ درصد از تغییرات را می توان توجیه کرد. . مدل رگرسیونی با بهره گرفتن از جدول تجزیه واریانس که با نرم افزار SPSS به دست آمده است مورد آزمون قرار گرفت که سطح معناداری ۰۰۰/۰ است و از ۰۵/.
کمتر است. بنابراین مدل رگرسیونی ارائه شده در رابطه فوق معنا دار است. آدامسون (۲۰۰۲) نیز در پژوهش خود تحت عنوان بازاریابی رابطه مند: تعهد و اعتماد به عنوان استراتژیی برای بخش های بانکی هنگ کنگ ، به این نتیجه رسید که بین رفع تعارض و تعهد مشتری رابطه مثبت و معناداری وجود دارد.
فرضیه نهم: رفع تعارض بر وفاداری مشتری، تأثیر مثبت و معناداری دارد.
نگارش پایان نامه در مورد بررسی تأثیر کیفیت خدمات و بازاریابی رابطه مند بر وفاداری ...