۱۳۹/۰
۰۰۰/۰
۱۲۸/۰
۴-۴- خلاصه
در این فصل پس از بررسی و توصیف داده ها و اطلاعات مربوط به متغیرهای جمعیت شناختی و نمایش آنها در قالب نمودار میله ای، فرضیات تحقیق توسط آزمون های ضریب همبستگی پیرسون و رگرسیون خطی ساده گام به گام تجزیه و تحلیل شدند. آزمون های t تک نمونهای، آزمون لوین، t دو جامعه مستقل، تحلیل واریانس تک عاملی (آنوا)، آزمون LSD و آزمون کای دو جهت دستیابی به سایر نتایج پژوهش به کار گرفته شدند.
فصل پنجم
بحث و نتیجه گیری
۵-۱- مقدمه
در این فصل ضمن ارائه خلاصهای از عملیات انجام شده در فصل گذشته، نتایج حاصل از خصوصیات و ویژگی های جامعه آماری و نتایج حاصل از فرضیات پژوهش و سایر نتایج جانبی که در قالب
آزمون های توصیفی و استنباطی به دست آمد، ارائهش ده است. سپس در ادامه بحث پیشنهادهایی به محققان آینده که علاقمند به پژوهش در این زمینه هستند داده شده است؛ در انتها نیز موانع و مشکلات تحقیق مطرح شده است.
۵-۲- خلاصهی فصول قبل
به طور کلی هدف از این پژوهش بررسی رابطه کارآفرینی هئیت مدیره و میزان سودآوری شرکت تعاونیهای فعال شهر اصفهان بوده است. در فصل اول کلیات پژوهش تشریح گردیده و ضمن شرح و بیان مسئله پژوهش به اهمیت و ارزش آن، اهداف و کاربرد نتایج این پژوهش . فرضیه ها و قلمرو آن پرداخته شده و در نهایت تعاریف عملیاتی واژه های پژوهش ارائه گردید. در فصل دوم به مطالبی در مورد کارآفرینی و کارآفرینی فردی و ارتباط آنها با عملکرد و سودآوری سازمان پرداخته شده و در پایان فصل، به پیشینه پژوهش و مطالعات داخلی و خارجی انجام شده حول موضوع پژوهش مطرح شده است. در فصل سوم روش پژوهش مورد بررسی قرار گرفته است. علاوه برآن جامه آماری، شیوه
نمونه گیری، حجم نمونه و ابزار گردآوری اطلاعات بیان شده است. پس از محاسبه روایی و پایایی پرسشنامه ی مورد استفاده، روش های آماری که در طول پژوهش به کار رفته معرفی و توضیح داده شده است. در فصل چهارم ابتدا به توصیف و بررسی خصوصیات جامعه شناختی پاسخ دهندگان پرداخته شده است. همچنین بیان شد که فرضیات اصلی پژوهش پس از استفاده از آزمون کلوموگروف- اسمیرنوف با آزمون ضریب همبستگی پیرسون و رگرسیون خطی گام به گام تجزیه و تحلیل شدند و برای تجزیه و تحلیل سایر یافته های پژوهش از آزمون های t تک نمونهای،آزمون لوین، آزمون تساوی دو جامعه مستقل، آزمون آنوا (تحلیل واریانس تک عاملی)، LSD و آزمون کای دو استفاده شده است.
۵-۳- نتایج حاصل از یافته های تحقیق
۵-۳-۱- نتیجه آزمون فرضیه فرعی اول
در این آزمون فرض وجود رابطه معنادار بین توفیق طلبی هیئت مدیره و سودآوری شرکت تعاونیهای فعال شهر اصفهان بررسی شد.نتایج حاصل از آزمون فرض نشان داد با توجه به اینکه Sig به دست آمده برابر با ۰۰۲/۰ است، فرض صفر رد می شود، یعنی ادعا وجود رابطه معنادار بین میزان توفیق طلبی هیئت مدیره و میزان سودآوری شرکت تعاونیهای فعال شهر اصفهان مورد پذیرش قرار می گیرد.
۵-۳-۲- نتیجه آزمون فرضیه فرعی دوم
در این آزمون وجود رابطه معنادار بین کانون کنترل درونی هیئت مدیره و سودآوری شرکت تعاونیهای فعال شهر اصفهان بررسی شد. نتایج حاصل از آزمون نشان داد با توجه با اینکه Sig به دست آمده برابر با ۰۲۲/۰ است، فرض صفر رد می شود، یعنی ادعایی وجود رابطه معنادار بین میزان کانون کنترل درونی هیئت مدیره و میزان سودآوری شرکت تعاونیهای فعال شهر اصفهان مورد پذیرش قرار می گیرد.
۵-۳-۳- نتیجه آزمون فرضیه فرعی سوم
در این آزمون فرض وجود رابطه معنادار بین خطرپذیری هیئت مدیره و سودآوری شرکت تعاونیهای فعال شهر اصفهان بررسی شد. نتایج حاصل از آزمون نشان داد با توجه به اینکه Sig به دست آمده برابر با ۲۸۹/۰ است، فرض صفر رد نمی شود، یعنی ادعای وجود رابطه معنادار بین میزان خطرپذیری هیئت مدیره و میزان سودآوری شرکت تعاونیهای فعال شهر اصفهان مورد پذیرش قرار نگرفت.
۵-۳-۴- نتیجه آزمون فرضیه فرعی چهارم
در این آزمون فرض وجود رابطه معنادار بین تحمل ابهام هیئت مدیره و سودآوری شرکت تعاونیهای فعال شهر اصفهان بررسی شد. نتایج حاصل از آزمون نشان داد با توجه به اینکه Sig به دست آمده برابر با ۰.۰۵۸ است، فرض صفر رد نمی شود، یعنی ادعای وجود رابطه معنادار بین میزان تحمل ابهام هیئت مدیره و میزان سودآوری شرکت تعاونیهای فعال شهر اصفهان مورد پذیرش قرار نگرفت.
۵-۳-۵- نتیجه آزمون فرضیه فرعی پنجم
در این آزمون فرض وجود رابطه معنادار بین سلاست فکری هیئت مدیره و سودآوری شرکت تعاونیهای فعال شهر اصفهان بررسی شد. نتایج حاصل از آزمون نشان داد با توجه به اینکه Sig به دست آمده برابر با ۳۳/۰ است، فرض صفر رد نمی شود، یعنی ادعای وجود رابطه معنادار بین میزان سلاست فکری هیئت مدیره و میزان سودآوری شرکت تعاونیهای فعال شهر اصفهان مورد پذیرش قرار نگرفت.
۵-۳-۶- نتیجه آزمون فرضیه فرعی ششم
در این آزمون فرض وجود رابطه معنادار بین رویاپردازی هیئت مدیره و سودآوری شرکت تعاونیهای فعال شهر اصفهان بررسی شد. نتایج حاصل از آزمون نشان داد با توجه به اینکه Sig به دست آمده برابر با ۰۱۲/۰ است، فرض صفر رد می شود، یعنی ادعای وجود رابطه معنادار بین میزان رویاپردازی هیئت مدیره و میزان سودآوری شرکت تعاونیهای فعال شهر اصفهان مورد پذیرش قرار گرفت.
۵-۳-۷- نتیجه آزمون فرضیه فرعی هفتم
در این آزمون فرض وجود رابطه معنادار بین میزان عمل گرایی هیئت مدیره و میزان سودآوری شرکت تعاونیهای فعال شهر اصفهان بررسی شد. نتایج حاصل از آزمون نشان داد با توجه به اینکه Sig به دست آمده برابر با ۰۰۵/۰ است، فرض صفر رد می شود، یعنی ادعای وجود رابطه معنادار بین میزان
عمل گرایی هیئت مدیره و میزان سودآوری شرکت تعاونیهای فعال شهر اصفهان مورد پذیرش قرار گرفت.
۵-۳-۸- نتیجه آزمون فرضیه فرعی هشتم
در این آزمون فرض وجود رابطه معنادار بین چالش طلبی هیئت مدیره و سودآوری شرکت تعاونیهای فعال شهر اصفهان بررسی شد. نتایج حاصل از آزمون نشان داد با توجه به اینکه Sig به دست آمده برابر با ۰۰۰/۰ است، فرض صفر رد می شود، یعنی ادعای وجود رابطه معنادار بین میزان چالش طلبی هیئت مدیره و میزان سودآوری شرکت تعاونیهای فعال شهر اصفهان مورد پذیرش قرار گرفت.